Een leuk initiatief van een stel enthousiaste dames met Groene vingers

 

Flyer erven-page-001Het plan

Het plan is om in 2017 op zondag 11 juni een tuinen route te organiseren in Julianadorp.

Tuinbezitters openen dan hun poorten van 11.00 -17.00 uur, om andere tuinlief-hebbers te laten genieten van de diverse gaarden in (en om) Julianadorp.

Liefhebbers kunnen als ze daar zin in hebben (in hun eigen tuin) dan ook stekjes verkopen, koffie, lekkers, limonade, zelfgezaaide plantjes of….bedenk het maar, het kan allemaal.

Bordje aan de weg

Het concept is eenvoudig, we hebben (als het zover is) voor iedereen die meedoet een groen plastic bordje met daarop het logo van zwerven over groene erven. Dat bordje kan eenvoudig over een schop of tuinvork worden geschoven die vervolgens op een (van de weg af ) goed zichtbare plaats in de grond wordt gestoken zodat de deelnemende tuin gemakkelijk te herkennen is.

Plattegrond

Het belangstellende publiek kan op een aantal plaatsen (we maken nog bekend waar) een plattegrond afhalen met daarop de adressen en een korte omschrijving van de ‘open’ tuinen.

Geen kosten

Meedoen kost niets, het is gratis en voor niks.

Winterslaap

Het is ruim op tijd, dat weten we, maar voor een tuinier is het nou eenmaal prettig om op tijd te weten dat dit staat te gebeuren. Wij gaan nu ook even een winterslaap houden en in het voorjaar laten we weer van ons horen. Dan gaan we weer veel aandacht besteden aan dit groene festijn. Enthousiastelingen die mee willen doen en zich alvast opgeven ontvangen we natuurlijk met open armen ook tijdens onze winterslaap;)

Oh ja nog even wie we zijn

We zijn met z’n vieren; Bep Thomas, Jeanette Leenders, Mathilde van den Berg en Riet Kisteman. We wonen in Julianadorp en kennen elkaar al jaren.

We houden van tuinen en groen en vinden het leuk om dit te organiseren. Nu valt er natuurlijk nog veel meer te vertellen maar we komen elkaar volgend jaar vast ergens tegen in een tuin en dan praten we verder..

Hartelijke groeten van Bep, Jeanette, Mathilde en Riet.

Aanmelden

Bent u nog niet aangemeld? snel doen! en zegt het voort, zegt het voort, tegen iedere tuinman of -vrouw, groot- (of klein brokje)grondbezitter, moestuinier of eigenaar van een stukje weelderig groen in Julianadorp.

Flyer erven-page-001 Bep Thomas

0223-642198 / bepthomas@gmail.com

  Jeanette Leenders

0223-646016 / jeanetteleenders59@gmail.com