Sinterklaas 2017

 

Het is bijna zover, de spanning stijgt; op zaterdag 25 november 2017 verwelkomt deCulturele Vereniging Julianadorp Sinterklaas en zijn Pieten. Hierbij nodigen wij u en de kleine dorpers uit om samen met ons de Sint te verwelkomen.

Sinterklaas komt aan om 10.45 bij de muziektent op het Loopuytpark. Na de spectaculaire intocht van 2015 op een duofiets, 2016 boven in het bakje van een verreiker, wordt het een grote verrassing hoe de Sint dit jaar Julianadorp binnen rijdt? of vaart? of ???, wie zal het zeggen. Bent u ook zo nieuwsgierig? In de muziektent zal Sinterklaas van harte welkom worden geheten door een bekende dorper en heel veel kinderen. Er wordt dan gezongen, gedanst en heel belangrijk: de Sint zal de winnaars van de keuvelkeuring naar voren roepen voor hun prijs

Rond kwart over 11 gaat de Sint met alle kinderen in een lange optocht, onder begeleiding van de Pietenband van Kunstzin, naar de R.K. Willibrordkerk aan de Parkstraat voor een groot feest. Voor de kerk worden de ouders getrakteerd op koffie en wat lekkers.

In de kerk is er weer een groot kindervak met heel veel bankjes. Achterin de kerk kunnen de ouders staan met de kinderen die het nog een beetje spannend vinden. Naast zingen en dansen met alle Pieten heeft de Sint wederom iets nieuws bedacht om met alle kinderen te doen.

Wat is een groot geheim, maar het wordt echt super cool.

Om kwart over 12 zwaaien we de Sint uit. Tot zaterdag 25 november.