De culturele vereniging organiseert jaarlijks verschillende evenementen. In de evenementen kalender vermelden wij onze datums van de verschillende evenementen. Mocht u nog leuke ideeën hebben voor een nieuw evenement welke goed bij de culturele vereniging zou kunnen passen laat dit dan even weten via info@deculturele.nl.

-Helaas kunnen wij vanwege de huidige COVID-maatregelen, nog geen (grote) evenementen plannen. Echter, achter de schermen wordt hard gewerkt door onze vrijwilligers om zoveel mogelijk evenementen (evt. op een aangepaste manier) door te laten gaan! Volg ons op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws-


Kermis 2021 

De kermis in Julianadorp gaat door!!
Van 20 t/m 23 augustus komen de leukste attracties weer naar het dorp. Dit jaar kan je de kermis vinden op het parkeerterrein bij de Riepel. Wij raden iedereen aan zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen, maar mocht je toch met de auto komen, dan kan je deze parkeren op de parkeerplaats bij JVC. Ook kunnen wij jullie vertellen dat het katknuppelen op zondag door gaat! Daarentegen kan spuitvoetbal helaas niet door gaan, dit betreuren wij ook ten zeerste en verheugen ons dan ook op volgend jaar.

 

Openingstijden kermis:
Vrijdag 19:00 – 23:00
Zaterdag 14:00 – 23:00
Zondag 14:00 – 23:00
Maandag 14:00 – 23:00

 

Zien we jullie ook gezellig op de kermis in het dorp!

 

______________________________________________________________________________

Sinterklaas intocht 2021 

Info volgt

______________________________________________________________________________

Keuvel keuring Sint Maarten 2021 

Info volgt

______________________________________________________________________________

Kerstmarkt december 2021 ; 

Info volgt ______________________________________________________________________________

Nieuwjaarsduik 1 januari 2022; 

Info volgt