Sport en spel

 

Zondag 17 juli was het alweer de vierde zondagsmarkt. Wij van de Culturele mochten het vertier verzorgen. En een Feest was het. Vanaf 12 uur hebben we de kinderen van Julianadorp en ook erg veel Duitse kindjes vermaakt met de Hindernis baan races. Vijf maal konden de kids de strijd aan gaan, twee rondjes voor de snelste tijd .. En dat belofde een hoop spektakel er werd flink gestreden .. De prijzen voor deze kindermiddag werden verzorgd door IJssalon De Schepper @Sweets Cafetaria Duinzicht Enorm bedankt voor deze sponsoring de kinderen kijken terug op een heel gezellige middag.
Vanaf 14.30 zijn we op jacht gegaan naar de volwassenen die mee wilden doen met de spelen.. Zij konden Sumoworstelen, Bierfietsen, Waterkakracen en ook een snelle hinderniswedstrijd… Er deden in totaal 11 personen mee die streden voor de mooie prijs gesponserd door de Culturele en Dorpscafé Koenen.
Het was een hilarisch gezicht, want er werd natuurlijk wel gestreden..
Alle drie de groepen hebben 20 munten verdient voor de kermis en voor https://www.facebook.com/worldservantsjulianadorp/ is er een donatie beschikbaar gesteld..
Wij kijken terug op een heel gezellige middag